Burn-out relaxmassage

Voel jij je elke dag gestrest, opgebrand, uitgeput, lamlendig en leeg? Weet jij niet meer goed wat je moet voelen, wie je bent, wat je leuk en/of lekker vindt? Is elke dag voor jou weer een worsteling om door te komen? Dan zou er sprake kunnen zijn van Burn-out klachten of overmatige stress.

Jouw eerste stap naar herstel is er voor uit te komen en hulp te zoeken. Heb je eenmaal de “stoute schoenen” aangetrokken bespreek dan met je huisarts welke vorm(en) van hulpverlening voor jou is/zijn aangewezen. Een groot aanbod van vormen van hulpverlening bij Burn-out klachten is wat wij noemen “hoofdwerk”. Bedenk dat het lichaam ook om aandacht vraagt!

Een lichaamsgerichte therapie, zoals een burn-out relaxmassage heeft een positief effect op mensen met burn-out klachten.

Burn-out relaxmassage

Een Burn-out relaxmassage is een massage van het hele lichaam en draagt bij om stress te verminderen. Allereerst door ontspanning te bieden, maar ook doordat een Burn-out relaxmassage de aanmaak stimuleert van stoffen die precies het tegenovergestelde effect hebben op het stresshormoon cortisol. Daarnaast kan een Burn-out relaxmassage je helpen om je zelfbeeld te verbeteren, wat een positief effect op het denken en daarmee op stress kan hebben.

Wil je er echt eens even tussenuit en tijd nemen voor jezelf, combineer dan een Burn-out relaxmassage met een ontspannen verblijf in onze Bed & Breakfast.

 

Sessie Burn-out relaxmassage 80 minuten, € 97,50

Meer over Burn-out klachten

Net zoals iedere mentale ziekte heeft een Burn-out bepaalde klachten. Op internet kan je van alles lezen over de klachten bij een Burn-out en hoe je de (eerste) symptomen daarvan kan herkennen. Geïnteresseerd, bezoek dan bijvoorbeeld eens de website van GGZNieuws.