Covid-19 protocol

Mondkapje

Wij volgen het actuele advies om in publieke ruimten als ook geldend voor de contactberoepen mondkapjes te dragen. Heb je geen eigen mondkapje bij je, dan krijg je bij binnenkomst een mondkapje aangereikt!

Covid-19 Protocol

In verband met het corona virus hanteren wij voor jouw en onze veiligheid een Covid-19 protocol. Dit protocol gaat in op alle onderdelen: van het maken van een afspraak, de behandeling, totdat jij weer de deur uit gaat. Per onderdeel zijn de te nemen maatregelen of handelingen toegelicht.

We vragen je dit Covid-19 Protocol Mooi Vitaal goed te lezen en bij een bezoek aan onze salon te respecteren.

Een afspraak maken voor een massages of (in combinatie met) een verblijf op basis van Bed & Breakfast kan voorlopig uitsluitend telefonisch.

Toeslag Corona op de tarieven

Als gevolg van het Covid-19 virus dienen wij extra beschermende maatregelen te nemen om een mogelijke verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Maatregelen die zich richten op beschermingsmiddelen en na elke cliënt een desinfectie en reiniging van alle gebruikte salonruimten en materialen. In verband met de extra kosten die hiermee gepaard gaan berekenen wij per sessie tijdelijk een toeslag van € 2,50. Tijdelijk totdat er weer sprake is van een min of meer “normale” situatie. Wij  vragen jouw begrip hiervoor.