Massage voor haar

We besteden wat extra aandacht aan de “massage voor haar”. Onze ervaring is dat vrouwen minder tijd voor zichzelf lijken vrij te maken dan mannen. Het lijkt wel of al haar tijd wordt opgeslokt door haar job, haar partner, de kinderen en alle ”beslommeringen” daarom heen.

Ook hebben we bemerkt dat sommige vrouwen de last dragen van onbevredigde ervaringen en onvervulde verlangens op het gebied van relatie en intimiteit, zich niet meer gezien en gerespecteerd voelen in hun vrouwelijkheid en zich daar bij neer lijken te leggen.

Je bent het waard!

massage1Ben jij een van die vrouwen, maak dan tijd voor jezelf, je bent het waard! Kies eens voor een van onze oosterse massages. Een massage kan een weg zijn om je weer wat dichter bij jouw gevoel te brengen als ook jezelf waardevol te vinden.

Of gewoon om eens heerlijk te ontspannen en weg te dromen van de beslommeringen van alledag.

De massages worden zowel door de masseuse als door de masseur aangeboden. De keuze is vanzelfsprekend aan jou. Belangrijk is dat je je op je gemak voelt, je jezelf kunt zijn en je je gesterkt weet. Bij het maken van de afspraak kan je je keuze voor Angela of Hans gewoon aangeven.