Oosterse Massages

Oosterse massages

mv002De oosterse massages zoals we die aanbieden vinden hun technieken in het Chinese tui-na, de Japanse Shiatsu en de Indiase Ayurveda massage en zijn verweven met schoonheidsrituelen uit mediterrane landen. In het Oosten heeft men in de loop van meer dan 3000 jaar diepgaande en gedetailleerde kennis opgebouwd van het uitgebreide stelsel energiebanen  en -punten dat de mens kenmerkt. We weten wanneer energie vrij door het lichaam kan stromen we in balans zijn en ons als mens gezond en vitaal voelen.

Onze massages zijn gericht op het stimuleren, verbeteren en het in balans brengen van je innerlijke energieën, het eventueel opheffen van blokkades, maar ook op jouw uiterlijke schoonheid.

De massages werken in op lichaam én geest, zodat je na afloop diepe ontspanning, geestelijke rust en verbondenheid met je lichaam ervaart.

De eerste keer

Kom je voor het eerst, dan wordt je ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen de werkwijze en eventuele opties aangaande de massage uit, vragen naar jouw gezondheid, bespreken met welke intentie je deze massage wilt ingaan, wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en ook heel belangrijk wat jouw grenzen zijn ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt. Deze tijd gaat niet ten koste van je massage!

Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage. Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten, krijg je een gezond drankje en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Daarna is er de mogelijkheid om af te douchen.

Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten.

Een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een oosterse massage is een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

De kunst van het zachte aanraken

We nodigen je uit om binnen de door jou gekozen massage jezelf in liefde te openen, in overgave. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen.

In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de verdiepende beleving van de helende kracht van de zachte aanraking. Je mag simpelweg genieten, maar er is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden aangeraakt. Emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap.

Wij geven je hele lichaam aandacht

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders.

Zo schenken we binnen de oosterse massages aandacht aan heel je lichaam.  Omdat het lichaam als één aansluitend geheel wordt gezien en op die wijze wordt gemasseerd, waaronder dus ook de buik, de borsten en het gebied rondom en behorend bij het bekken, lig je gewoon bloot.

Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel vooraf afgesproken woord of gebaar kenbaar maken. We houden rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam!

We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

Door wie wordt je gemasseerd

De massage aan heren wordt door Angela aangeboden, aan dames door Hans en Angela. De keuze is vanzelfsprekend aan jou! Bij het maken van de afspraak kan je jouw keuze voor Angela of Hans aangeven. Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn.

Lichaamshygiëne

Kom je voor een massage- en of wellness treatment, dan is het voor degene die je masseert wel zo fijn dat je schoon en verzorgd bent. Dat geldt voor je lichaam, maar eveneens voor je kleding.

Hygiëne, als je ook de ander respecteert!

Aziatic Relaxing Massage

De Aziatic Relaxing Massage is een heerlijke lichaamsmassage van zachte aanrakingen en liefdevolle strijkingen. Met rustige en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam gemasseerd.

Het brengt de aandacht weer terug in je lichaam en maakt je hoofd leeg. Naast een weldadige ontspanning, heeft deze massage een positieve invloed op je vitale energie.

Sessie 60 minuten, € 85,00

Inner Sense Massage

mv001Als je…..
wilt genieten van een liefdevolle en helende massage,
pijn, spanning en schaamte rondom je intimiteit wilt (leren) loslaten,
meer geopend en aanwezig wilt zijn in heel je lichaam,
je liefdesenergie weer vrij wilt laten stromen,
onderzoeken waar je eigen grenzen liggen,
wilt groeien in verbinding met jezelf en met anderen om je heen,
…..dan is een Inner Sense Massage iets voor jou!

Een Inner Sense Massage is een tedere massage waar we aandacht geven aan heel je lichaam.

Sessies 75 minuten € 95,00 / 90 minuten € 125,00 / 105 minuten € 150,00

De Inner Sense Massage kan worden gecombineerd met een coaching gesprek. De kosten bedragen € 37,50 per 30 minuten.

Wil je meer weten over onze kijk op tantramassages, bezoek dan onze website Tantra Drenthe.

Sensual Healing Massage

Voor hen die niet meer goed weten hoe hun lichaam aanvoelt is de Sensual Healing Massage een fijne massage. Met verschillende materialen worden je zintuigen geprikkeld en met warme olie wordt je lichaam gemasseerd.

De manier waarop en de materialen waarmee je wordt aangeraakt geven een gevoel van warmte, geruststelling, troost en hernieuwde vitaliteit.

Sessie 60 minuten, € 90,00

Soap & Oil Massage

indoceane_sweet_and_savouryIn de Soap & Oil Massage wordt eerst je lichaam met een Marokkaanse scrubsoap gereinigd of tegen een kleine meerprijs met de sweet & savory scrub van Thalgo. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt dit voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, wordt vervolgens een uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie. De combinatie van Soap & Oil staat garant voor een droombehandeling.

Je voelt je na afloop vitaal ontspannen en je huid is fris en stralend.

Sessie 75 minuten, € 100,00

 

Oil & Orange Massage

De Oil & Orange massage is een heerlijke lichaamsmassage waarbij je gemasseerd wordt met warme olie. De massage wordt afgesloten met een rijke, romige Bodywrap. Deze bodywrap (pakking) omhult je lichaam met de frisse en verfijnde geur van orange.

De huid wordt prachtig, stralend en ongelooflijk fluweelachtig.

Sessie 75 minuten, € 100,00

Caesar en/of Cleopatra Massage

milk-bathVoel jezelf ook eens als Ceasar of Cleopatra! In deze massage wordt eerst je lichaam gereinigd met een scrubzeep. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze zeep voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, ga je circa 15 minuten heerlijk ontspannen in een romig milkbath. Op de wijze zoals Caesar en Cleopatra genoten van een bad in ezelinnenmelk. Na het bad wordt vervolgens één uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie.

Je voelt je daarna vitaal ontspannen, de huid is fris en stralend en al je zintuigen zijn in extase door deze unieke ervaring.

Sessie 90 minuten, € 130,00

Voetzone Reflexmassage

voetzoolreflexDeze massage behandelt bepaalde punten (reflexzones) op je voeten. Deze punten corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van je lichaam. Is er iets mis in ons lichaam dan vormt zich een blokkade met opgehoopte afvalstoffen. Dit is in de voet(en) te voelen. Voetzone-reflexmassage voert deze afvalstoffen af door de blokkade in de voet te masseren.

Sessie 30 minuten, € 40,00