Oosterse Massages

Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf

Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een oosterse massage streelt al je zintuigen en is de manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. Je weer bewust te worden van heel je lichaam.

De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

Wat kan je verwachten

Kom je voor de eerste keer, dan word je ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen je de opbouw en uitvoering van de massage uit, vragen naar jouw gezondheid en bespreken wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en grenzen zijn. Deze tijd gaat niet ten koste van jouw massage! Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage.

Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten, krijg je een gezond drankje en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Daarna is er de mogelijkheid om je af te douchen.

Doorgaans duurt het kennismakingsgesprek zo’n 15 à 30 minuten. Soms heeft men gewoon meer tijd nodig. Misschien past een Inner Sense Coaching sessie dan beter bij jou.

We geven je hele lichaam aandacht

bodyWe geven aandacht aan je hele lichaam, dus ook de billen, buik, borsten en het gebied rondom en behorend bij het bekken. We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders.  Dat vraagt soms om verdere uitleg. Dat maakt ook dat we ons onderscheiden van veel andere massagesalons. We staan voor onze visie en dragen deze open en met trots uit.

Door wie wordt je gemasseerd

De massages aan heren wordt door Angela aangeboden en aan dames door Hans. Dames kunnen ook kiezen om door Angela gemasseerd te worden. Belangrijk is dat je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Bij het maken van de afspraak kan je jouw keuze voor Angela of Hans aangeven.

Lichaamshygiëne

Kom je voor een massage- en of wellness treatment, dan is het voor degene die je masseert wel zo fijn dat je schoon en verzorgd bent. Dat geldt voor je lichaam, maar eveneens voor je kleding.

Hygiëne, als je ook de ander respecteert!

Oosterse massages

mv002De oosterse massages zoals we die aanbieden vinden hun technieken in het Chinese tui-na, de Japanse Shiatsu en de Indiase Ayurveda massage en zijn verweven met schoonheidsrituelen uit mediterrane landen. In het Oosten heeft men in de loop van meer dan 3000 jaar diepgaande en gedetailleerde kennis opgebouwd van het uitgebreide stelsel energiebanen  en -punten dat de mens kenmerkt. We weten wanneer energie vrij door het lichaam kan stromen we in balans zijn en ons als mens gezond en vitaal voelen.

Onze massages zijn gericht op het stimuleren, verbeteren en het in balans brengen van je innerlijke energieën, het eventueel opheffen van blokkades, maar ook op jouw uiterlijke schoonheid.

De massages werken in op lichaam én geest, zodat je na afloop diepe ontspanning, geestelijke rust en verbondenheid met je lichaam ervaart. Wil je meer weten over onze tantramassages, bezoek dan onze website Tantra Drenthe.

Aziatic Relaxing Massage

De Aziatic Relaxing Massage is een heerlijke lichaamsmassage van zachte aanrakingen en liefdevolle strijkingen. Met rustige en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam gemasseerd.

Het brengt de aandacht weer terug in je lichaam en maakt je hoofd leeg. Naast een weldadige ontspanning, heeft deze massage een positieve invloed op je vitale energie.

Sessie 60 minuten, € 82,50

Inner Sense Massage

mv001Als je…..
wilt genieten van een liefdevolle en helende massage,
pijn, spanning en schaamte rondom je intimiteit wilt (leren) loslaten,
meer geopend en aanwezig wilt zijn in heel je lichaam,
je liefdesenergie weer vrij wilt laten stromen,
onderzoeken waar je eigen grenzen liggen,
wilt groeien in verbinding met jezelf en met anderen om je heen,
…..dan is een Inner Sense Massage iets voor jou!

Sessies 75 minuten € 92,50 / 90 minuten € 122,50 / 105 minuten € 148,50

De Inner Sense Massage kan worden gecombineerd met een coaching gesprek. De kosten bedragen € 37,50 per 30 minuten.

Sensual Healing Massage

Voor hen die niet meer goed weten hoe hun lichaam aanvoelt is de Sensual Healing Massage een fijne massage. Met verschillende materialen worden je zintuigen geprikkeld en met warme olie wordt je lichaam gemasseerd.

De manier waarop en de materialen waarmee je wordt aangeraakt geven een gevoel van warmte, geruststelling, troost en hernieuwde vitaliteit.

Sessie 60 minuten, € 87,50

Soap & Oil Massage

indoceane_sweet_and_savouryIn de Soap & Oil Massage wordt eerst je lichaam met een Marokkaanse scrubsoap gereinigd of tegen een kleine meerprijs met de sweet & savory scrub van Thalgo. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt dit voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, wordt vervolgens een uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie. De combinatie van Soap & Oil staat garant voor een droombehandeling.

Je voelt je na afloop vitaal ontspannen en je huid is fris en stralend.

Sessie 75 minuten, € 97,50

Thaise Oliemassage

De Thaise oliemassage combineert massage met stretchings van spieren en gewrichten. Het is een ontspannende en revitaliserende massage van je hele lichaam.

Na een Thaise oliemassage ben je goed ontspannen, meer energiek en levenslustig.

Deze massage wordt uitsluitend gegeven door een masseur met langdurig fysiotherapeutische ervaring.

Sessie 75 minuten, € 92,50

Oil & Orange Massage

De Oil & Orange massage is een heerlijke lichaamsmassage waarbij je gemasseerd wordt met warme olie. De massage wordt afgesloten met een rijke, romige Bodywrap. Deze bodywrap (pakking) omhult je lichaam met de frisse en verfijnde geur van orange.

De huid wordt prachtig, stralend en ongelooflijk fluweelachtig.

Sessie 75 minuten, € 97,50

Caesar en/of Cleopatra Massage

milk-bathVoel jezelf ook eens als Ceasar of Cleopatra! In deze massage wordt eerst je lichaam gereinigd met een scrubzeep. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze zeep voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de zeep onder de douche, ga je circa 15 minuten heerlijk ontspannen in een romig milkbath. Op de wijze zoals Caesar en Cleopatra genoten van een bad in ezelinnenmelk. Na het bad wordt vervolgens één uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie.

Je voelt je daarna vitaal ontspannen, de huid is fris en stralend en al je zintuigen zijn in extase door deze unieke ervaring.

Sessie 90 minuten, € 127,50

Voetzone Reflexmassage

voetzoolreflexDeze massage behandelt bepaalde punten (reflexzones) op je voeten. Deze punten corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van je lichaam. Is er iets mis in ons lichaam dan vormt zich een blokkade met opgehoopte afvalstoffen. Dit is in de voet(en) te voelen. Voetzone-reflexmassage voert deze afvalstoffen af door de blokkade in de voet te masseren.

Sessie 30 minuten, € 37,50