Meteen naar de inhoud

Thalgo producten

Thalgo_productenTHALGO producten worden wereldwijd in negentig landen toegepast en verkocht in toonaangevende day-spa’s, sauna’s en beauty- en wellnesscentra. Wilt u eens kennismaken met producten van THALGO kies dan uit een van onze facials. Bent u al bekend met Thalgo en wilt u een of meerdere producten aanschaffen, dan bent u bij Mooi Vitaal als verkooppunt van THALGO aan het juiste adres!

Waarom THALGO?

THALGO is een van origine Frans kuurmerk en bevat de helende en vitaliserende werking van de zee. Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging.

Ook voor de heren heeft Thalgo producten in het assortiment!

Voorts is er een lijn met biologische producten. Omdat schoonheid ook van binnenuit komt heeft Thalgo naast de huidverzorgingsproducten ook nutrition producten. Deze voedingssupplementen zijn er voor de vitaliteit, anti-age en huidversteviging maar ook voor haren en nagels en ter voorbereiding op de zon. Dit alles ter ondersteuning van het uiteindelijke doel.

Elk verzorgingsproduct van Thalgo is een concentraat van oceaankracht. Thalgo heeft een eigen laboratorium en research- en development centrum waar wetenschappers continu bezig zijn te ontdekken wat de zee te bieden heeft. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

De huidverzorgingsproducten van Thalgo zijn vrij van parabenen, mineralen oliën, genetisch gemanipuleerd materiaal en niet getest op dieren.