Meteen naar de inhoud

Voor het eerst

Wat kan je verwachten 

De-eerste-keer

Kom je voor het eerst voor een Oosterse Massage, dan wordt je ontvangen met een kopje thee of koffie. We leggen je de opbouw en uitvoering van de massage uit, vragen naar jouw gezondheid en bespreken wat jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en grenzen zijn. Na het gesprek ga je douchen en volgt de massage. Na de massage is er gelegenheid voor een kort narusten, krijg je een gezond drankje en bespreken we hoe je de massage hebt ervaren. Daarna is er de mogelijkheid om je af te douchen.

Wij geven jouw hele lichaam aandacht

We geven aandacht aan jouw hele lichaam, dus ook de billen, buik en borsten, en als je daar voor open staat ook het gebied rondom de regio pubes (schaamstreek). We begrijpen dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom gaan we in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

Hygiëne

Lichaams-hygiene

Kom je voor een massage- en of wellness treatment, dan is het voor degene die je masseert wel zo fijn dat je schoon en verzorgd bent. Dat geldt voor je lichaam, maar eveneens voor je kleding.

Hygiëne, als je ook de ander respecteert!