Meteen naar de inhoud

Voor wie

Voor haar en hem

Beauty-voor-hem

Mooi Vitaal richt zich op mannen en vrouwen die een gezin draaiende moeten houden, een drukke en/of stressvolle baan hebben en weinig of geen tijd meer weten vrij te maken voor zichzelf of voor elkaar. Maar ook op hen die steeds meer hun verlangen erkennen naar een prettige en evenwichtige leefstijl. Die behoefte hebben aan ontspanning en onthaasting met aandacht voor gezondheid en uiterlijk.

Voel je weer Mooi Vitaal

Beauty-voor-haarWe weten dat mannen en vrouwen die er in slagen persoonlijke tijd in te ruimen dichter bij zichzelf staan, als ook beter in verbinding met hun leef- en werkomgeving. Daardoor functioneren ze met meer energie en plezier, zowel op hun werk als in hun verhouding tot elkaar. Ben jij deze persoon, dan nodigen we je van harte uit om te komen genieten van een Beauty en/of Wellness Treatment of een van onze oosterse lichaamsmassages. De warme olie, de rust en de aangename strelingen van onze handen op jouw lichaam laat je levensenergie weer stromen. Je voelt je beter en mooi vitaal.

Hoe Vaak

Soms zegt men na een Oosterse Massage ” ik zou dit elke week wel willen”. Kom je voor het eerst, dan adviseren we om gedurende drie maanden één keer per maand een Beauty en/of Wellness Treatment of een oosterse lichaamsmassage te nemen. Voel je dat je weer beter in verbinding met jezelf staat, dan is één keer per twee maanden voldoende om het gewenste resultaat te behouden.