Vrouw en Inner Sense Massage

We besteden wat extra aandacht aan Vrouw en Inner Sense Massage. Onze ervaring is dat vrouwen minder tijd voor zichzelf lijken vrij te maken dan mannen. Het lijkt wel of al haar tijd wordt opgeslokt door haar job, haar partner, de kinderen en alle ”beslommeringen” daarom heen.

Ook hebben we bemerkt dat sommige vrouwen de last dragen van onbevredigde ervaringen en onvervulde verlangens op het gebied van relatie en intimiteit, zich niet meer gezien en gerespecteerd voelen in hun vrouwelijkheid en zich daar bij neer lijken te leggen.

Je bent het waard!

massage1Ben jij een van die vrouwen, maak dan tijd voor jezelf, je bent het waard! Kies eens voor een Inner Sense Massage. Een Inner Sense Massage kan je inzicht geven over een andere manier van in het leven staan, maar ook een weg zijn om je weer wat dichter bij jouw sensualiteit te brengen, jouw vrouw-zijn te her-ont-dekken en jezelf waardevol te vinden.

Of gewoon om eens heerlijk te ontspannen en weg te dromen van de beslommeringen van alledag.

Hoewel de Inner Sense Massage aan dames doorgaans door Hans wordt aangeboden, is de keuze vanzelfsprekend aan jou. Belangrijk is dat je je op je gemak voelt, je jezelf kunt zijn en je je gesterkt weet. Bij het maken van de afspraak kan je je keuze voor Hans of Angela zonder verdere uitleg gewoon aangeven.

Inner Sense Massage

Tijdens een Inner Sense Massage wordt je uitgenodigd om jezelf in liefde te openen, in overgave. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen. In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de helende kracht van de zachte aanraking. daarbij is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden aangeraakt. emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap.

Er is geen goed of fout, er is alleen maar zijn.