Over ons

Over ons, aanraken & verbinden

Met veel voldoening geven we invulling aan onze Day Spa voor Beauty & Wellness, Oosterse Massages en Tantra. Maar ook heel leuk is het om gasten te ontvangen in onze Bed & Breakfast. Onze passie om te zorgen en te verzorgen is ons vak geworden en we genieten ervan als jij stralend, jij “beter jezelf” en mooi vitaal onze Day Spa weer verlaat.

Al heel lang zijn we ons bewust van het belang van aanraken, hoezeer dat ook in onze Westerse wereld wordt onderschat. Hoe rijk we ook lijken te zijn, er heerst een zekere armoede: aanraakarmoede. Een knuffel, een aai over de bol, een kus, iemands hand vasthouden: het wordt slechts tot op zekere hoogte normaal gevonden. Huidcontact, elkaar aaien en strelen is vooral voorbehouden aan geliefden en zelfs dan is het niet gepast om dit in het openbaar te doen.

Ook tussen partners is er niet altijd even veel weinig aandacht voor lichamelijke aanraking. Terwijl een liefdevolle aanraking te maken heeft met verbondenheid, tederheid en zelfs met gezond blijven. Aanraken is geen overbodige luxe, maar een eerste levensbehoefte waarmee je elkaar erkenning, herkenning en aandacht geeft.

Tijdens de initiële opleiding tot schoonheidsspecialist (Angela) en fysiotherapeut (Hans), het volgen van cursussen en trainingen en het eigen maken van kennis en kunde op het gebied van huid- en lichaamsverzorging, tantra- en oosterse massages, hebben we geleerd  wat de waarde is om via de kracht van de aanraking een verbinding aan te gaan met jezelf en met de ander. Naar jou doen we dit door naar je luisteren naar dat wat nodig, door te zorgen en je te verzorgen en aan te raken.

De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders. Dat vraagt om verdere uitleg. Dat maakt ook dat we ons onderscheiden van veel andere salons. We staan voor onze visie en dragen deze met trots uit.

We kijken naar je uit

Zoals we open zijn naar jou, verwachten we ook dat je open bent naar ons. Privacy en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. We doen ons werk vanuit het hart met warmte, aandacht en liefde. We kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten. Immers, “hoever we reizen in het leven is lang niet zo belangrijk als wie we onderweg ontmoeten“.