Over ons

Iets over ons! Met veel voldoening geven we invulling aan onze Bed & Breakfast en onze salon voor Massage en Beauty & Wellness. Wij vinden het leuk om gasten te mogen ontvangen in onze Bed & Breakfast. Onze passie om te zorgen en te verzorgen is ons vak geworden en we genieten ervan als jij stralend, “beter jezelf en mooi vitaal” onze salon weer verlaat.

Al heel lang zijn we ons bewust van het belang van aanraken, hoezeer dat ook in onze Westerse wereld wordt onderschat. Hoe rijk we ook lijken te zijn, er heerst een zekere armoede: aanraakarmoede. Een knuffel, een aai over de bol, een kus, iemands hand vasthouden: het wordt slechts tot op zekere hoogte normaal gevonden. Huidcontact, elkaar aaien en strelen is vooral voorbehouden aan geliefden en zelfs dan is het niet gepast om dit in het openbaar te doen.

Ook tussen partners is er niet altijd even veel aandacht voor lichamelijke aanraking. Terwijl een liefdevolle aanraking te maken heeft met verbondenheid, tederheid en zelfs met gezond blijven. Aanraken is geen overbodige luxe, maar een eerste levensbehoefte waarmee je elkaar erkenning, herkenning en aandacht geeft. Neem eens tijd voor jezelf of voor jullie samen, boek een nachtje of een weekend, en kom bij ons (weer meer) tot elkaar.

Tijdens de initiële opleiding tot schoonheidsspecialist (Angela) en fysiotherapeut (Hans), het volgen van trainingen en het eigen maken van kennis en kunde op het gebied van oosterse massages, hebben we geleerd via de kracht van de aanraking een verbinding aan te gaan, met jezelf en met de ander.

 

We kijken naar je uit

Ons werk doen we vanuit het hart met warmte, aandacht en liefde. We kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten. Immers, “hoever we reizen in het leven is lang niet zo belangrijk als wie we onderweg ontmoeten“.