Altijd iets te doen

Mooi Vitaal is gelegen binnen de bebouwde kom van het dorp Hooghalen. Op korte loopafstand van de bakker, de supermarkt en verschillende eetgelegenheden. Maar ook de natuur is dichtbij. Op slechts 100 meter lopen van onze Bed & Breakfast tref je het prachtige bosgebied het Witte Zand.

De fraaie omgeving van Midden Drenthe is bij uitstek een gebied om een kort verblijf of vakantie door te brengen. Heide en bos worden afgewisseld door akkervelden. Vanaf het dorp gaan er fiets- en wandelpaden die je langs authentieke dorpen en door het prachtige Drentse land voeren. Kortom een omgeving waar je goed tot rust kan komen.

Tevens is Hooghalen een rustige en centraal gelegen uitvalsbasis voor een bezoek aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Drents Museum, het Theater de Nieuwe Kolk of het TT-circuit in Assen.

Maar ook de natuurgebieden het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold zijn het bezoeken meer dan waard. Kijk voor meer foto’s van de omgeving en wat Hooghalen te bieden heeft ook eens op de site van Hooghalen.

Drenthe heeft het allemaal en nog veel meer.