Contact en Openingstijden

Wil je contact voor informatie over een van onze massages, een tantra gesprekssessie of een verblijf op basis van Bed & Breakfast dan vragen we dit telefonisch te doen. Een afspraak maken kan je uitsluitend doen per telefoon.

Wij beantwoorden graag je vragen als je belt met nummerherkenning!

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer. Zijn wij beiden aan het werk en wil je teruggebeld worden, spreek dan een boodschap in op de voicemail. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Whatsapp of SMS

Behoudens vervolgafspraken maken we geen afspraken of corresponderen wij niet via Whatsapp of SMS, noch verstrekken we langs deze weg informatie over de (inhoud van) massages en sessies. We vragen je om ons gewoon te bellen!

Verder wordt het niet op prijs gesteld om onbetamelijke tekstberichten, foto’s en of filmpjes te ontvangen.

Uw privacy

Wij gaan netjes om met jouw gegevens en privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie.  Doel van deze wet is het verbeteren van de privacy van personen. Dus ook die van jou! In onze AVG privacyverklaring (klik aan en het document opent in een pop-scherm) kun je lezen welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen, en hoe lang we deze gegevens bewaren.

Betalen

Je kan bij ons betalen à contant, per Maestro pin (t/m 31.12.2020) of door middel van een betaalverzoek. We accepteren geen creditcards.

Ben je verhinderd

Ben je onverhoopt verhinderd, annuleer je afspraak dan 24 uur van tevoren.

Mooi Vitaal

De Drift 20
9414 BB Hooghalen

Telefoon – Mail

GSM +31(0) 611001159

E: mooivitaal@home.nl

Openingstijden

Maandag:10:00 tot 21:30 uur
Dinsdag:10:00 tot 21:30 uur
Woensdag:10:00 tot 17:30 uur
Donderdag:10:00 tot 17:30 uur
Donderdag:(*)19:00 tot 21:30 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:30 uur, avond op aanvraag
Zaterdag: (*)uitsluitend gasten Bed & Breakfast
Zondag: (*)Uitsluitend gasten Bed & Breakfast

(*) Op alle dagen en tijden zijn de masseuse en masseur beschikbaar, behoudens op donderdagavond, dan is alleen de masseur beschikbaar. Op zaterdag en zondag worden massages en wellness-arrangementen alleen aangeboden i.c.m een verblijf op basis van Bed & Breakfast.

Waar kan je ons vinden

Grotere kaart weergeven