Contact en Openingstijden

Afspraak maken 

Wij werken uitsluitend op basis van een telefonische afspraak, behoudens als je eerder bij ons te gast bent geweest. Dan kan je ook een afspraak maken via de e-mail, whatsapp of sms.

Wij beantwoorden graag je vragen als je belt met nummerherkenning!

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer. Zijn wij beiden aan het werk en wil je teruggebeld worden, spreek dan een boodschap in op de voicemail. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Informatie via E-mail, whatsapp of sms

Vaak stelt men vooraf inhoudelijke vragen over de massages- en/of wellnessarrangementen via de e-mail, whatsapp of per sms en/of achteraf om nog eens op een sessie te reflecteren. Het is voor ons niet doenlijk om deze vragen in een paar woorden en geplaatst in een juiste context te beantwoorden.

Daarom wisselen we langs deze media geen informatie uit  en vragen je om ons gewoon te bellen! Ook vinden wij het prettig om dan te weten “met wie we van doen hebben”.

Verder wordt het niet op prijs gesteld om onbetamelijke tekstberichten, foto’s en of filmpjes te ontvangen.

Uw privacy

Wij gaan netjes om met jouw gegevens en privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie.  Doel van deze wet is het verbeteren van de privacy van personen. Dus ook die van jou! In onze AVG privacyverklaring (klik aan en het document opent in een pop-scherm) kun je lezen welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen, en hoe lang we deze gegevens bewaren.

Betalen

Betaling bij voorkeur via Pin of betalingsverzoek. Betaal je liever contant dan vragen we je om gepast te betalen.

Wij accepteren bij voorkeur geen biljetten van € 100 en zondermeer geen biljetten van € 200 en € 500.

Ben je verhinderd

Ben je onverhoopt verhinderd, annuleer je afspraak dan 24 uur van tevoren.

Mooi Vitaal

De Drift 20
9414 BB Hooghalen

Telefoon – Mail

+31(0) 611001159
mooienvitaal@gmail.com

Openingstijden Bed & Breakfast

Voor behandelingen zonder verblijf (Massage, Beauty en Wellness) zijn wij geopend op dinsdag, woensdag  en donderdag van 10:00 – 17:00 uur.  Voor behandelingen in combinatie met een met verblijf (Bed & Breakfast) zijn wij alle dagen van de week geopend.

Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur
Overige dagen en weekend: Uitsluitend gasten Bed & Breakfast al dan niet i.c.m. een behandeling.

Boeking voor een verblijf is op basis van beschikbaarheid

Een verblijf al dan niet in combinatie met een Massage, Beauty of Wellnessbehandeling is op alle dagen van de week mogelijk.

Parkeren & Laadstation Elektrische auto’s

U kunt parkeren op de vrije ruimte op de parkeerplaats voor onze woning/bedrijf.

Als u bij ons verblijft kunt u uw auto opladen. Wij beschikken over een Wallbox lader, 11KW, steker type 2 en een vaste kabel van 5 meter. Wij berekenen het actuele KwH dagtarief van ANWB energie vermeerderd met een toeslag van € 0,10 per KwH.

Waar kan je ons vinden

Kaart op Google maps weergeven