Contact en Openingstijden

Afspraak maken 

Wij werken uitsluitend op basis van een telefonische afspraak, behoudens als je eerder bij ons te gast bent geweest. Dan kan je ook een afspraak maken via de e-mail, whatsapp of sms.

Wij beantwoorden graag je vragen als je belt met nummerherkenning!

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer. Zijn wij beiden aan het werk en wil je teruggebeld worden, spreek dan een boodschap in op de voicemail. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

In verband met het voorkomen van een verspreiding van het coronavirus stellen wij het op prijs als je de algemene Covid19 maatregelen respecteert.

Informatie via E-mail, whatsapp of sms

Vaak stelt men inhoudelijke vragen over de massages- en/of wellnessarrangementen via de e-mail, whatsapp of per sms. Het is voor ons niet doenlijk om deze vragen in een paar woorden en geplaatst in een juiste context te beantwoorden.

Daarom verstrekken we langs deze media geen informatie over de (inhoud van) massages en sessies en vragen je om ons gewoon te bellen! Ook vinden wij het prettig om dan te weten “met wie we van doen hebben”.

Verder wordt het niet op prijs gesteld om onbetamelijke tekstberichten, foto’s en of filmpjes te ontvangen.

Uw privacy

Wij gaan netjes om met jouw gegevens en privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe privacywet van de Europese Unie.  Doel van deze wet is het verbeteren van de privacy van personen. Dus ook die van jou! In onze AVG privacyverklaring (klik aan en het document opent in een pop-scherm) kun je lezen welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen, en hoe lang we deze gegevens bewaren.

Betalen

Je kan bij ons betalen à contant, per pin  of door middel van een betaalverzoek. 

Ben je verhinderd

Ben je onverhoopt verhinderd, annuleer je afspraak dan 24 uur van tevoren.

Mooi Vitaal

De Drift 20
9414 BB Hooghalen

Telefoon – Mail

GSM +31(0) 611001159

E: mooienvitaal@gmail.com

Openingstijden Bed & Breakfast

Voor behandelingen zonder verblijf (Massage, Beauty en Wellness) zijn wij geopend op dinsdag, woensdag (*) en donderdag van 10:00 – 17:00 uur.  Voor behandelingen in combinatie met een met verblijf (Bed & Breakfast) zijn wij alle dagen van de week geopend.

Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag (*): 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur
Overige dagen en weekend: Uitsluitend gasten Bed & Breakfast al dan niet i.c.m. een behandeling.

(*) In het geval de behandeltijden op de dinsdagen en donderdagen zo zijn geboekt dat wij je niet meer op korte termijn kunnen ontvangen, dan wordt zo nu en dan een extra dag (een woensdag) ingeroosterd.

Boeking voor een verblijf is op basis van beschikbaarheid.

Een verblijf al dan niet in combinatie met een Massage, Beauty of Wellnessbehandeling is op alle dagen van de week mogelijk.

Parkeren

U kunt parkeren langs de straat, of in de korte berm aan de oneven zijde van de straat. Parkeren in de groenstroken is bij gemeentelijke verordening formeel niet toegestaan.

Waar kan je ons vinden

Grotere kaart weergeven