Arrangement Relax, Diner & Stay

Verwen jezelf en je partner eens met het arrangement Relax, Diner & Stay. Je verblijft bij ons in een mooi ingerichte kamer. Sfeervol en geheel privé, want je logeert namelijk alleen of als je met een partner komt met z’n twee! Na aankomst heten we je welkom met een drankje, en geven we uitleg over het programma van het arrangement Relax, Diner & Stay.

Programma arrangement Relax, Diner & Stay

  • Incheck om 13:00 uur
  • Welkomstdrankje
  • Uitleg over het arrangement Relax, Diner & Stay en de Inner Sense Massage
  • Betrekken kamer
  • Douche voorafgaande aan de Inner Sense Massage
  • Inner Sense Massage (75 minuten), met na afloop een evaluatie en een gezond drankje
  • Diner in het Het Wapen van Schotland met een 3-gangen diner naar keuze, door u zelf samen te stellen uit de menukaart van het Wapen van Schotland, inclusief drankjes naar keuze en koffie na. U ontvangt hiervoor van ons een voucher.

Ontbijt

De volgende ochtend kan je genieten van een goed verzorgd ontbijt. Het ontbijt wordt in de ontbijtkamer geserveerd of indien je dat wenst bij mooi weer in de achtertuin. Bij het inchecken ontvang je een ontbijtlijst waaruit je een gevarieerde keuze kan maken. Heb je specifieke dieet- of voedingswensen, laat ons dit dan tijdig weten, zodat we een aangepast ontbijt kunnen samenstellen.

Afscheid nemen

Aan al het mooie komt altijd een einde, het afscheid. Uitchecken dien je voor 11:00 uur. Kies je voor een “lazy uitcheck” dan berekenen we een toeslag van € 40,00. Je kan de kamer dan aanhouden tot 16:45 uur

Kosten

De all-in prijs voor 1 persoon,  exclusief toeristenbelasting bedraagt € 225,00. Voor twee personen, exclusief toeristenbelasting, bedraagt de prijs € 385,00De avondmaaltijd is in dit arrangement bij het Wapen van Schotland inbegrepen.

Ook kan je in plaats van een Inner Sense Massage van 75 minuten kiezen voor een Inner Sense Massage van 90 minuten of 105 minuten.

Ook is het mogelijk één van onze andere massages en/of supplementen te boeken. Of misschien wil je liever genieten van één van onze prachtige wellness treatments, zoals bijvoorbeeld het Ritueel Indocéane. Hou er wel rekening mee dat bij een andere keuze hiervoor een toeslag op de prijs van het “Relax, Diner & Stay arrangement” in rekening kan worden gebracht.