Wellness Specials

Wellness Special Méditerranée

wellness special orientaal marocIn deze wellness special wordt eerst je hele lichaam gescrubd met een Royal Honey Body Scrub met Zeezout.  Deze zalige bodyscrub met verse honing en zeezout verzorgt de huid tot diep in de porie.

Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze scrub voor een stralende en intens zachte huid.  Na een stoombad van 15 minuten en afdouchen wordt vervolgens je hele lichaam 75 minuten lang gemasseerd met een warme olie.

Na de massage kan je de huid nog laten verzorgen met een “Body Butter Ezelinnenmelk”.

Wellness Special Meditérranée € 170,00

Wellness Special Vitalizee

Het Ritueel Vitalizee begint met een afschilfering van je overtollige en dode huidcellen. Een ritueel uit het Noord-Afrikaans Zeegebied, geboren uit de traditie van de badhuizen. Je huid wordt gescrubd met een Royal Honey Body Scrub met Zeezout.  Deze zalige bodyscrub met verse honing en zeezout verzorgt de huid tot diep in de porie en zorgt voor een stralende en intens zachte huid. 

wellness special ritueel indoceaneDe Tweede Stap wordt gezet in het land van de Eeuwigheid, Egypte met haar Godin Cleopatra. Zij baadde zich in een bad met ezelinnenmelk. Jouw bad wordt gevuld met Precious Milk, dat je lichaam omhult in een glinsterende sluier. De delicate fruitige geur (perzik, meloen) met subtiele basistonen van sandelhout en vanille geven een moment van weldadige ontspanning.

De Derde stap op de reis naar vitale ontspanning is het verre oosten. Na het bad en afdouchen kan je heerlijk wegdromen tijdens een oosterse lichaamsmassage van 60 minuten.

Tenslotte eindigt je reis in Griekenland voor een weldadige lichaamspakking met een handgemaakte Body Butter Ezelinnenmelk. Deze rijke Bodywrap is een aangename melange van voedende karitéboter, vitamine E, olijfolie en ezelinnenmelk. Deze pakking verzacht, voedt en kalmeert je huid met ezelinnenmelk. Na een ochtend, middag of avond voel je jezelf als herboren.

Deze pakking is dierproefvrij en bevat geen parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfate), minerale olien (paraffine, vaseline, petrolatum), propyleenglycol, siliconen en genetisch gemodificeerde plantextracten.

Wellness Special Vitalizee, € 190,00