Wellness Specials

Wellness Special Oriëntaal Maroc

wellness special orientaal marocIn deze wellness special wordt eerst je hele lichaam gescrubd met Black Soap. Deze zeep wordt ook wel “Beldi Soap” genoemd en is vervaardigd op basis van zongerijpte zwarte olijven, arganolie, laurierbesolie, water en eucalyptus.

Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze zeep voor een heerlijke zachte huid.  Na het afdouchen en een stoombad van 10 minuten wordt vervolgens je hele lichaam 75 minuten lang gemasseerd met een warme olie.

Na de massage kan je de huid nog laten verzorgen met een “sensual orangepakking”.

Wellness Special Oriëntaal Maroc € 152,50

Wellness Special Ritueel Indocéane

Het Ritueel Indocéane begint met een afschilfering van je overtollige en dode huidcellen. Een ritueel uit het Noord-Afrikaans Zeegebied, geboren uit de traditie van de badhuizen. Je huid wordt door de Black Soap Scrub zo zacht als satijn.

wellness special ritueel indoceaneDe Tweede Stap wordt gezet in het land van de Eeuwigheid, Egypte met haar Godin Cleopatra. Zij baadde zich in een bad met ezelinnenmelk. Jouw bad wordt gevuld met Precious Milk, dat je lichaam omhult in een glinsterende sluier. De delicate fruitige geur (perzik, meloen) met subtiele basistonen van sandelhout en vanille geven een moment van weldadige ontspanning.

De Derde stap op de reis naar vitale ontspanning is India, het land van Ayurveda. Alvorens met olie te werken, wordt een techniek gebruikt met de toevoeging van een activerende Qi-balsem. Vervolgens wordt een massage van 60 minuten uitgevoerd, die breder is dan een conventionele Ayurvedische massage.

Tenslotte “reis” je naar China voor de Subliminal Wrap. Deze rijke en romige Bodywrap omhult je lichaam als een zijdeblad. De betoverende, verfijnde geur van kersenbloesem en magnolia begeleiden deze Bodywrap. Je huid wordt prachtig, stralend en ongelooflijk fluweelachtig. Na een ochtend, middag of avond voel je jezelf als herboren.

Wellness Special Ritueel Indocéane, € 175,00