Maaltijden & Extra’s

Ontbijt & Lunch & Avondmaaltijd

Als je bij ons logeert en je wilt de deur niet uit voor een lunch en/of diner, laat jezelf dan heerlijk verwennen. Wij verzorgen graag de maaltijden & extra’s voor jou. 

Prijs ontbijt

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. 

Prijs lunch € 15,25 p.p.

Rekening houdend met jouw wensen, serveren wij een heerlijke lunch. Bij de lunch kan je kiezen uit koffie en/of thee, een flesje wijn van 25 cl of tegen een kleine meerprijs een flesje wijn van 37,5 cl of een ander drankje naar je keuze.

Prijs avondmaaltijd € 18,25 p.p.

Voor een eenvoudige avondmaaltijd kan je denken aan een wok schotel met kip, een gezonde maaltijdsalade met kip, kaas of vis (tonijn, makreel, zalm), geserveerd met brood en een flesje wijn van 25 cl of tegen een kleine meerprijs een flesje wijn 37,5 cl of een ander drankje naar je keuze.

Bij een “menu sur demande” gelden de genoemde prijzen vanaf. Vraag ons naar de mogelijkheden vooraf.

Speciale dieetwensen

Heb je speciale dieetwensen, laat ons dat tijdig weten, zodat we een op je dieet aangepaste ontbijt. lunch en/of avondmaaltijd kunnen samenstellen. Maar ook als je bijvoorbeeld een intolerantie of allergie hebt voor bepaalde voedingsbestanddelen. Voor de invulling van jouw wensen rekenen wij een toeslag van € 2,50 p.p. op het ontbijt  en € 5,00 p.p. op de lunch en avondmaaltijd.

Extra’s

Bij extra’s kan je denken aan een bos bloemen op de kamer, een heerlijke fles rode of witte wijn of een fles champagne.