Maaltijden & Extra’s

Ontbijt & Lunch & Avondmaaltijd

Als je bij ons logeert en je wilt de deur niet uit voor een lunch en/of avondmaaltijd, laat jezelf dan heerlijk verwennen. Wij verzorgen graag de maaltijden & extra’s voor jou. 

Prijs ontbijt

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. 

Prijs lunch € 16,75 p.p.

Rekening houdend met jouw wensen, serveren wij een heerlijke lunch. Bij de lunch kan je kiezen uit koffie en/of thee of een ander drankje naar keuze.

Prijs avondmaaltijd € 27,50 p.p. / €  32,50 p.p.

Desgewenst verzorgen wij voor jou/jullie een avondmaaltijd. Deze bestaat uit een hoofd- en nagerecht. Met een voorgerecht bedraagt de prijs € 32,50 p.p. Een drankje is bij de avondmaaltijd inbegrepen. Bij het boeken van een verblijf met een avondmaaltijd bespreken we gelijk waar de voorkeur naar uit gaat (vis, vlees, kaas, vegetarisch)

Speciale dieetwensen

Heb je speciale dieetwensen, laat ons dat tijdig weten, zodat we een op je dieet aangepaste ontbijt, lunch en/of avondmaaltijd kunnen samenstellen. Maar ook als je bijvoorbeeld een intolerantie of allergie hebt voor bepaalde voedingsbestanddelen. Voor de invulling van jouw wensen rekenen wij een toeslag van € 2,50 p.p. op het ontbijt  en € 5,00 p.p. op de lunch en avondmaaltijd.

Koffie en thee

Koffie en thee is bij de kamerprijs inbegrepen.

Drankjes & Snacks

In de koeler treft u verschillende drankjes aan. Bij de speciale arrangementen en/of bij een avondmaaltijd zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen. Overige drankjes & snacks tegen betaling. 

Zerowater

Drink uzelf gezonder én vitaler met ZeroWater.

De basis van een goede gezondheid begint met goede hydratatie. We bestaan ten slotte voor maar liefst 70 procent uit water. Puur drinkwater is goed voor ons brein, voor ons immuunsysteem en voor onze huid. En tóch wordt het belang hiervan veel te vaak onderschat. 

ZeroWater is het enige filter die de waarde van de Total Dissolved Solids (TDS) filtert naar 0, zodat u echt puur en zuiver water overhoudt.

De filters van ZeroWater verwijderen onder andere kalk, lood, glyfosaat en PFAS, lood, chroom en kwik, als ook 99% van alle opgeloste vaste stoffen

U kunt bij ons om een fles ZeroWater vragen, gekoeld of ongekoeld, plat of sparkling!

Extra’s

Bij extra’s kan je denken aan een bos bloemen op de kamer, een heerlijke fles rode of witte wijn of een fles champagne.