Kamerprijs

Kamerprijs

Bij de kamerprijs is inbegrepen: ontbijt, koffie- en theefaciliteiten, handdoeken (en bij een massagearrangement badjas(sen) en slippers), WIFI/internet en eindschoonmaak.

De gemeentelijke toeristenbelasting is niet inbegrepen en bedraagt in 2019 € 1,30 p.p.p.n. De hoogte hiervan wordt jaarlijks door de gemeente Midden-Drenthe vastgesteld.

Wij hanteren geen aparte prijzen voor laag- en hoogseizoen.

Op 1 en 2e kerstdag en de dagen daarna tot en met nieuwjaarsdag kunt u geen verblijf boeken! Wel bent u tijdens de dagen na kerst tot en met oudejaarsdag gewoon welkom voor een massage- en/of wellnessarrangement.

Kamerprijs op basis van 1 persoon

€ 74,50

Kamerprijs op basis van 2 personen

€ 87,00

Early Incheck en Lazy Uitcheck

De normale inchecktijd is 13:00 uur en de uitchecktijd 11:00 uur.

Je kan vooraf kiezen voor een early incheck en/of lazy uitcheck.  Early incheck vanaf 09:30 uur en Lazy uitcheck tot uiterlijk 16:45 uur.

€ 23,25 early incheck
€ 28,25 lazy uitcheck

Kamerprijs TT Assen

Tijdens de TT-Assen bieden wij uitsluitend een verblijf aan voor 2 personen op basis van twee overnachtingen. De kosten voor 2 personen, inclusief ontbijt, koffie- en theefaciliteiten, handdoeken (en bij een massagearrangement badjas(sen) en slippers), WIFI/internet en eindschoonmaak, bedragen € 225,00. Hierbij is een early incheck (vanaf 09:30 uur) en een lazy uitcheck (uiterlijk 16:45 uur) inbegrepen. De gemeentelijke toeristenbelasting is niet inbegrepen en bedraagt in 2019 € 1,30 p.p.p.n. De hoogte hiervan wordt jaarlijks door de gemeente Midden-Drenthe vastgesteld.

Verblijf voor een langere periode

U bent ook welkom voor een langer verblijf, bijvoorbeeld als u voor enkele weken in de regio werkzaam moet zijn. In goed overleg met u bespreken we de mogelijkheden.