Massages à la carte

Neem eens tijd voor een massage- en/of wellnessarrangement, tijd voor jezelf, want ook jij verdient dat. Of je nu een man of vrouw bent,.

En natuurlijk is een massage ook fijn als je alleen door het leven gaat, want iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan een liefdevolle aanraking. Niks mis mee!

Trek je stoute schoenen aan en maak een keuze uit een van onze “massages à la carte”. Geniet van de weldaad van onze massages, de warme olie, de streling van onze handen op jouw lichaam en laat de energie weer door je lichaam stromen. Na afloop voel je je beter en mooi vitaal.

Aziatic Relaxing Massage

De Aziatic Relaxing Massage is een heerlijke lichaamsmassage van zachte aanrakingen en liefdevolle strijkingen. Met rustige en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam gemasseerd. Het brengt de aandacht weer terug in je lichaam en maakt je hoofd leeg. Naast een weldadige ontspanning, heeft deze massage een positieve invloed op je vitale energie.

Sessie 60 minuten, € 95,00

Inner Sense Massage

mv001Als je…..
wilt genieten van een liefdevolle en helende massage,
pijn, spanning en schaamte rondom je intimiteit wilt (leren) loslaten,
meer geopend en aanwezig wilt zijn in heel je lichaam,
je liefdesenergie weer vrij wilt laten stromen,
onderzoeken waar je eigen grenzen liggen,
wilt groeien in verbinding met jezelf en met anderen om je heen,
…..dan is een Inner Sense Massage iets voor jou!

Een Inner Sense Massage is een tedere massage waar we aandacht geven aan heel je lichaam.

Sessies 75 minuten € 110,00 / 90 minuten € 140,00 / 105 minuten € 165,00

Wil je meer weten over onze kijk op Inner Sense Massage, bezoek dan onze website Massage Drenthe.

Scrub & Oil Massage

In de Scrub & Oil Massage wordt eerst je lichaam gereinigd met een Royal Honey Body Scrub met Zeezout. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt dit voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de scrub onder de douche, wordt vervolgens een uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie.

De combinatie van Scrub & Oil staat garant voor een droombehandeling. Je voelt je na afloop vitaal ontspannen en je huid is fris en stralend.

Sessie 75 minuten, € 120,00

Oil & Wrap Massage

De Oil & Wrap massage is een heerlijke lichaamsmassage waarbij je gemasseerd wordt met warme olie. De massage wordt afgesloten met een rijke, romige Bodywrap. Deze bodywrap (pakking) met ezelinnenmelk omhult je lichaam en werkt kalmerend, verzachtend en hydraterend.

Sessie 80 minuten, € 125,00

Caesar en/of Cleopatra Massage

Voel jezelf ook eens als Caesar of Cleopatra! In deze massage wordt eerst je lichaam gereinigd met een heerlijke scrub. Naast het verwijderen van dode huidcellen, zorgt deze scrub voor een heerlijke zachte huid. Na het afspoelen van de scrub onder de douche, ga je circa 15 minuten heerlijk ontspannen in een romig milkbath. Op de wijze zoals Caesar en Cleopatra genoten van een bad in ezelinnenmelk.

Na het bad wordt vervolgens één uur lang je hele lichaam gemasseerd met een warme olie. Je voelt je daarna vitaal ontspannen, de huid is fris en stralend en al je zintuigen zijn in extase door deze unieke ervaring.

Sessie 110 minuten, € 180,00

Burn-out relaxmassage

Voel jij je elke dag gestrest, opgebrand, uitgeput, lamlendig en leeg? Weet jij niet meer goed wat je moet voelen, wie je bent, wat je leuk en/of lekker vindt? Is elke dag voor jou weer een worsteling om door te komen? Dan zou er sprake kunnen zijn van Burn-out klachten of overmatige stress.

Jouw eerste stap naar herstel is er voor uit te komen en hulp te zoeken. Heb je eenmaal de “stoute schoenen” aangetrokken bespreek dan met je huisarts welke vorm(en) van hulpverlening voor jou is/zijn aangewezen. Een groot aanbod van vormen van hulpverlening bij Burn-out klachten is wat wij noemen “hoofdwerk”. Bedenk dat het lichaam ook om aandacht vraagt!

Een lichaamsgerichte therapie, zoals een burn-out relaxmassage heeft een positief effect op mensen met burn-out klachten. Een Burn-out relaxmassage is een massage van het hele lichaam en draagt bij om stress te verminderen. Allereerst door ontspanning te bieden, maar ook doordat een Burn-out relaxmassage de aanmaak stimuleert van stoffen die precies het tegenovergestelde effect hebben op het stresshormoon cortisol. Daarnaast kan een Burn-out relaxmassage je helpen om je zelfbeeld te verbeteren, wat een positief effect op het denken en daarmee op stress kan hebben.

Wil je er echt eens even tussenuit en tijd nemen voor jezelf, combineer dan een Burn-out relaxmassage met een ontspannen verblijf in onze Bed & Breakfast.

Net zoals iedere mentale ziekte heeft een Burn-out bepaalde klachten. Op internet kan je van alles lezen over de klachten bij een Burn-out en hoe je de (eerste) symptomen daarvan kan herkennen. Geïnteresseerd, bezoek dan bijvoorbeeld eens de website van GGZNieuws.

Sessie Burn-out relaxmassage 80 minuten, € 115,00

Buikmassage

Heb je last van buikklachten? Opgehoopte spanningen? Of wil je graag eens heerlijk ontspannen? Een zachte buikmassage helpt je om je spanningen los te laten, zodat je beter in je vel zit!

Net als in je hersenen worden ook in je buik emoties opgeslagen. Stress, spanningen en onverwerkte emoties vinden vaak hun weg naar de buik. Hierdoor kan je last krijgen van buikpijn, een opgeblazen gevoel, constipatie en/of misselijkheid.

Een buikmassage zorgt onder andere voor het loslaten van stress, een betere werking van je darmen en een betere werking van je lymfestelsel. Het is een aangename en zachte massage die je verlost van verschillende buikklachten.

Een buikmassage beïnvloedt ook  je gemoedstoestand en helpt je onderbewustzijn zo met het verwerken van moeilijke emoties.

Dankzij de zachte massagetechnieken is een buikmassage ook heel ontspannend en verdwijnen onrust, zenuwachtigheid en andere stressklachten.

Sessie 60 minuten, € 95,00

Voetzone Reflexmassage

Deze massage behandelt bepaalde punten (reflexzones) op je voeten. Deze punten corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van je lichaam. Is er iets mis in ons lichaam dan vormt zich een blokkade met opgehoopte afvalstoffen. Dit is in de voet(en) te voelen. Voetzone-reflexmassage voert deze afvalstoffen af door de blokkade in de voet te masseren.

Sessie 30 minuten, € 50,00